Den Alerdinck Zomerfair 2016 groot succes!

De derde editie van de Den Alerdinck Zomerfair was een groot succes. Met een recordaantal bezoekers zet de groei van de fair door.. De gezellige sfeer, de prachtige locatie en het perfecte weer maakten de fair helemaal af. Met een leuk randprogramma voor volwassenen en kinderen was er voor ieder wat te zien en te doen. Ouders konden lekker op het terras genieten van een kop koffie, bier, wijn of fris met uitzicht op het koningshuis terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren in de boomgaard, een relaxt dagje uit voor de hele familie en dat was er vanaf te zien. Vele geschminkte gezichten, vrolijke mensen en volle tassen.

IMG_7216Het diverse aanbod dat dit jaar op de fair aanwezig was zorgde er voor dat er voor iedereen wel wat tussen zat. Of je nu een handgemaakte teddybeer zocht, een tuinkachel of een exclusief sieraad, op de fair is het aanwezig. Voor volgend jaar gaan we zeker weer ons uiterste best doen om een zo divers en uniek mogelijk aanbod neer te zetten.

Bezoekers waren lovend over de organisatie en velen hebben nu al aangegeven volgend jaar zeker weer te komen. Graag zien we u ook tijdens de 2017 editie van de Den ALerdinck Zomerfair.

IMG_7110