Slider

Schuilenburg Herfstfair

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober 2018 wordt de Schuilenburg Herfstfair voor de tweede keer georganiseerd. Laat u als bezoeker verrassen door het diverse aanbod standhouders, het leuke randprogramma en de prachtige locatie tijdens de driedaagse fair. De locatie van het landgoed aan de Regge biedt de fair een magisch karakter. Wij nodigen u graag uit de fair te komen bezoeken! 

 

Tijdens de 3-daagse fair kunt u een breed aanbod aan standhouders verwachten. U kunt hierbij denken aan mooie woonaccessoires, outdoor kleding, tuindecoratie, wijnen, diverse lekkernijen, de bakker en de slager,  sieraden, kleding, brocante, kunst en nog veel meer. De organisatie streeft er naar een uniek aanbod neer te zetten waar u versteld van zult staan!

Naast de vele kraampjes en tenten zal een een leuk randprogramma worden georganiseerd. Zo worden er diverse demonstraties opgevoerd. Is er de mogelijkheid een boottochtje over de Regge te maken en zijn er diverse workshops te volgen op de fair. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen zich laten schminken en er zal een springkussen aanwezig zijn. 

 

Verdere informatie over het randprogramma en de deelnemers volgt.

 

 

Op dit evenement worden foto’s en video-opnames gemaakt. Wanneer je dit evenement bezoekt en het terrein betreedt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je eventueel op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

 

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op!