Slider

Exposant worden op de Schuilenburg Herfstfair?

In het weekend van 4, 5 & 6 oktober zal de derde editie van de Schuilenburg Herfstfair worden georganiseerd op Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Het landgoed, gelegen aan de meanderende rivier de Regge, met haar eigen boomgaard en rijke historie biedt de herfstfair een prachtig decor. 

Als organisatie zijn we op zoek naar exposanten met kwalitatief hoogwaardige producten. Uiteraard houden wij er rekening mee om een divers aanbod standhouders met bijzondere producten neer te zetten. Verkoopt u bijvoorbeeld outdoorkleding, verzorgingsproducten, woonaccessoires, cadeau-ideeën, serviezen, kleding tuinaccessoires of andere leuke of unieke producten. Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. 

Om zo veel mogelijk bezoekers naar de fair te trekken richten wij ons op een brede doelgroep. Met de marketingcampagne bereiken we de weide omgeving rondom Hellendoorn en Nijverdal. Daarnaast gaan we diverse acties op touw zetten om de Fair onder de aandacht te brengen bij zo veel mogelijk mensen! 

 

Randprogramma

Naast het aanbod van een grote variatie van diensten en producten binnen diverse thema’s, wordt er nog meer geboden aan de bezoekers. Met elke dag livemuziek, een gezellige horecagelegenheid in de sagenschuur en de mogelijkheid om aan verschillende workshops deel te nemen, sluit het randprogramma goed aan op de fair.

 

Promotie

De Schuilenburg Herfstfair kenmerkt zich door een uitgebreide promotiecampagne:

  • Website www.schuilenburgherfstfair.nl
  • Grote promotie- en mediacampagne met advertenties, posters en free publicity in week- en maandmagazines, kranten, flyers en spandoeken
  • Driehoeksborden in de regio
  • Online promotie op meer dan 50 online uitpagina’s
  • Nieuwsbrieven
  • Promotiemateriaal zoals posters en flyers die worden verspreid in de regio, o.a. bij diverse horecagelegenheden, winkels, toeristische bedrijven, etc. Deze zijn bovendien ook beschikbaar voor standhouders!
  • Spandoeken gedurende een aantal weken voor de Den Alerdinck Zomerfair 
  • Kortingsbonnen in diverse media 

 

Interesse in deelname?

Neemt u dan contact op met de organisatie of vul het inschrijfformulier in! U kunt deze sturen naar:
Organisatiebureau Plan Effect
Van Reeuwijkstraat 40
7731 EH Ommen
Tel.: 0529-462332
Fax: 0529-462335
E-mail: sales@planeffect.com

 

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op!